AFYONKARAHİSAR / BAYAT - İmrallı Öğretmen Mustafa Mumcu İlkokulu

İmrallı Öğretmen Mustafa Mumcu İlkokulu

İmrallı Köyü 03780 Bayat / AFYONKARAHİSAR
Vizyon
Türkiye Cumhuriyetine sahip çıkan, topluma yararlı, ahlaklı, yaratıcı ve pozitif düşünen ve yarattığı değerlerle ülkesini tüm dünyada temsil eden, evrensel nitelikte bilgi ve teknoloji üreten, araştırmacı, katılımcı, paylaşımcı, özgün ve estetik değerlere sahip, çağdaş bir eğitim ve bilimsel kültürü oluşturan, özgüveni tam, toplumsal değerlere saygılı bireyler yetiştirmektir.
Misyon
Kendi kültürünü özümseyen, buna göre değişimleri ve yenilikleri yorumlayarak katılımcı bir anlayışla hedeflerini koyabilen, evrensel, insan haklarına ve değerlerine saygılı, bilimsel düşünebilen ve milli değerlerini gelecek kuşaklara aktarabilen, sorumluluk sahibi, yurttaş olma bilincine sahip, kendini ifade edebilen, yeniliğe ve değişime açık, üretken bireyler yetiştirmektir.
Başarılar
2024 yılında Bayat ilçesinde düzenlenen İlkokullar Arası Sudoku Turnuvasında öğrencimiz Fadime KEYİKTEPE ilçe 1.si olmuştur.
Öğretim Şekli :Normal öğretim (9.00 - 14.40)
Derslerimiz 9.00´da başlayıp 14.40´ta bitmektedir.
Ulaşım
Özel araçla Afyonkarahisar´dan, öğretmen servisi ile Bayat ilçe merkezinden ulaşım sağlanmaktadır.
İlçeden öğretmen servisi vardır.
Yerleşim Yeri
İmrallı Köyü, Afyonkarahisar ilinin Bayat ilçesine bağlı bir köydür. Konum olarak Sağırlı, Akpınar, Yukarı Çaybelen, Aşağı Çaybelen ve İnpınar köylerine bağlantısının olması önem arz etmektedir. Köyün iklimi karasal iklim etki alanındadır. Okulumuzun ilkokul bölümü 4 sınıf ve 1 anasınıfı olmak üzere toplam 5 sınıftan oluşmaktadır. Sınıflarda akıllı tahta mevcuttur.
İlçeye 15 km, İle 45 km mesafededir.